Briller

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/20

Vi er hele tiden på jakt etter nye og spennende kolleksjoner og reiser derfor på internasjonale messer for å håndplukke briller vi mener vil glede våre kunder.

Hos oss finner du et av byens største utvalg av briller i mange forskjellige stiler og prisklasser, samt kolleksjoner du ikke finner andre steder i Norge.

Vi har også mulighet til å komponere en unik brille etter dine ønsker og behov.

Hovedleverandører:

Klikk på den aktuelle logoen får å se kolleksjon.

For den som ønsker noe helt unikt og det mest ekslusive innen briller, kan vi tilby Lindbergs sin buffalo titanium og Precious kolleksjon.

Buffalo titanium er en eksklusiv kolleksjon som er laget av flere lag med naturlig horn, håndlaget for å få frem de individuelle nyansene i materialets farger og markeringer. Dette betyr at hver innfatning er unik.

Lindberg Precious innfatningene er laget i 18-karats massiv gull, hvit gull eller platinum og kan fåes i kombinasjon med bøffelhorn eller prydes med nøye utvalgte  diamanter. Hver innfatning er håndlaget og individuelt formet for å passe til brukerens ansikt. 

Lindberg Precious kolleksjonen er regnet som en av verdens mest eksklusive. 

Les mer

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/20

alain mikli, andy wolf, eyevan7285, giorgio armani, gucci, harry larys, lafont, lindberg, lindberg precious, lunor, silhouette, oscar magnuson, prada, ray ban, res rei, res/rei, rodenstock, salt, savile row, serge Kirchhofer, tom ford, theo
eksklusive briller, briller, innfatninger, design briller,
eksklusive